ITSENSÄ KEHITTÄMISEN KUUKAUSIJÄSENYYS

Opi hyödyntämään toimivia työkaluja elämäsi ohjaamiseen ja saavuta tavoitteesi nopeammin ja varmemmin kuin ennen

Nauti suosituista itsensä kehittämisen ja johtamisen kursseista ja etene askel kerrallaan kohti tavoitettasi valmentajan ja ryhmän tukemana edullisella kuukausihinnalla...

Liity mukaan Suomen innostavimpaan yhteisöön!

 

 
LIITY SAA MITÄ HALUAT -JÄSENEKSI JA ALOITA 7 PÄIVÄN MAKSUTON KOKEILU ››

"Tämä jäsenyys on tosi hyvä ja koen vaikutuksia jo ensimmäisen neljän päivän jälkeen!"

- Minta Peltokangas, Saa mitä haluat -jäsen

Saa mitä haluat -jäsenyys tarjoaa kaikki työkalut tavoitteiden saavuttamiseen sekä oman elämän suunnitteluun ja ohjaamiseen

Olen yli 13 vuoden valmentajaurani aikana huomannut yhden merkittävän haasteen itsensä kehittämisessä...

Itsensä kehittäminen ajautuu helposti siihen, että luet kova into päällä eri valmentajien kirjoja, suoritat mielenkintoisia kursseja, käyt valmennuksissa ja kulutat muuta aiheeseen liittyvää sisältöä aina kun jokin mielenkiintoinen juttu tulee vastaan.

Poimit tiedon jyväsiä sieltä täältä ja yhdistelet lankoja mielessäsi niin hyvin kuin pystyt...

Tämä on periaatteessa hyvä asia, että haluat oppia jatkuvasti lisää ja löytää uusia keinoja tavoitteidesi saavuttamiseen sekä oman näköisen elämän luomiseen -  olen itsekin aikoinaan toiminut näin.

Tässä yleisessä toimintatavassa piilee kuitenkin yksi ikävä puoli...

Et välttämättä pääse eteenpäin niin tehokkaasti, mitä haluaisit ja tavoitteesi eivät toteudu, kun opiskelet jatkuvasti uutta tietoa eri lähteistä ja tieto ei siirry käytäntöön.

Kovalla vaivalla ja innolla päähän tankattu tieto kääntyy siis sinua vastaan...

Juuri tämän yleisen ongelman ratkaisuksi loin itsensä kehittämisen kuukausijäsenyyden, jonka tavoitteena on selkiyttää oppimistasi, viedä toimivia toimintamalleja käytäntöön, tukea kehittymistäsi ja pitää motivaatiosi huipussa, vaikka kohtaisit isojakin haasteita.

Katso tältä sivulta mistä on kyse, liity jäseneksi ja aloita materiaalien hyödyntäminen vaikka heti!

 

LIITY JÄSENEKSI JA ALOITA MAKSUTON KOKEILUJAKSOSI >>

Saat välittömästi käyttöösi suositut itsensä kehittämisen verkkokurssit, tehokkaat visu-alisointiharjoitukset, kuukausipuhelut kanssani sekä rahanarvoisia jäsenetuja!

 

Ja pääset nauttimaan joka viikko lisääntyvistä jäsenalueen opetusmateriaaleista ja harjoituksista niin pitkään, kun olet jäsenenä (ei irtisanoitumisaikaa).

Saat käyttöösi tuhansien eurojen kokonaisuuden vain 1,6€  päivähinnalla...

 

Saa mitä haluat -jäsenen polkusi näyttää tältä...

 

Kehitä itseäsi näillä materiaaleilla ja saavutat tavoitteesi varmemmin!

Saat ohjeet sisältöjen hyödyntämiseen sekä opintopolun, jota voit lähteä seuraamaan omassa tahdissasi.

Näin et huku tiedon määrään ja pääset heti hyötymään jäsenyydestä ensimmäisestä päivästä alkaen.

SAA MITÄ HALUAT -VERKKOKURSSI ELÄMÄSI OHJAAMISEEN

Kaikki alkaa tavoitteista ja suunnan määrittämisestä!

Tässä verkkokurssissa opit 7-vaiheisen prosessin, jonka avulla toteutat mahdottomiltakin tuntuvat tavoitteesi  olipa kyse työstä, ihmissuhteista, rahasta, harrastuksista tai vaikka itsevarmuuden kasvattamisesta.

Kun osaat hyödyntää Saa mitä haluat -menetelmää, kykenet ohjaamaan elämäsi jokaista osa-aluetta haluamaasi suuntaan ja saat muista jäsenyyden materiaaleista sekä kursseista enemmän irti.

Kurssin arvo: 198 €

AJANHALLINNAN VERKKOKURSSI AIKASI PRIORISOINTIIN

Miten usein olet joutunut toteamaan, että aikasi on valunut täysin turhiin asioihin etkä ole saanut aikaan sitä, mitä olisit oikeasti halunnut?

Ajanhallinnan Voima -verkkokurssissa opit priorisoimaan ajankäyttöäsi ja ymmärrät missä tämän hetken aikasyöppösi lymyilevät ja miten purat ne yksi kerrallaan.

Näin voit löytää lisää aikaa sinulle tärkeisiin asioihin ja opit fokusoimaan ajankäyttösi tehokkaammin. 

Kurssin arvo: 397 €

MIELENHALLINNAN VOIMA -VERKKOKURSSI AJATUSTEN SEKÄ TUNTEIDEN HALLINTAAN

Mielesi on sekä suurin esteesi että mahdollistajasi.

Mielenhallinnan verkkokurssissa opit ymmärtämään ajattelusi strategioita ja hallitsemaan sekä ajatuksia että tunteitasi voimakkaalla tavalla. 

Opit muuttamaan ajatteluasi eduksesi ja purat haitallisia uskomuksia mielestäsi.  Näin voit onnistua tavoittessasi entistä tehokkaammin.

Kurssin arvo: 397 €

ROHKEUDEN VOIMA -VERKKOKURSSI ROHKEUDEN JA ITSEVARMUUDEN LISÄÄMISEEN

Jos sinulta puuttuu rohkeus, et ehkä koskaan saavuta tärkeimpiä tavoitteitasi.

Rohkeuden Voima -verkkokurssin jälkeen elät itsevarmaa ja rohkeaa elämää ja opit keinot pelkojesi voittamiseen.

Saat merkittävästi lisää voimavaroja unelmiesi tavoittelemiseen ja uskallat kokeilla sekä tehdä asioita, joita nyt et voisi edes kuvitella tekeväsi.

Kurssin arvo: 397 €

IHMISSUHTEIDEN VOIMA -VERKKOKURSSI IHMISSUHTEIDEN RAKENTAMISEEN JA PARANTAMISEEN

Kun kehityt kommunikoijana ja opettelet ymmärtämään muita ihmisiä paremmin, tulet näkemään huimaa edistystä tavoitteissasi, mitä et ilman muita ihmisiä voisi koskaan nähdä.

Ihmissuhteiden Voima -verkkokurssin jälkeen tiedät, miten rakennat kestäviä, terveitä ja ravitsevia ihmissuhteita.

Opit ymmärtämään muita sekä itseäsi paremmin ja tiedät, miten muut ihmiset voivat auttaa sinua saavuttamaan tärkeitä asioita elämässäsi.

Kurssin arvo: 397 €

ELÄMÄSI PARISUHDE -VIDEOKURSSI PARISUHTEESI KEHITTÄMISEEN JA PARANTAMISEEN

Kun keskityt parisuhteesi kehittämiseen, voit kokea enemmän yhteyttä ja onnea arjen keskellä.

Elämäsi Parisuhde -videokurssin jälkeen tiedät, miten saatte lisää yhteyttä suhteeseenne, enemmän ymmärrystä itseäsi ja kumppaniasi kohtaan, enemmän yhteistä aikaa sekä miten voitte edetä kohti omia ja yhteisiä unelmianne hyvässä yhteishengessä.

Tämä kurssi on erityisesti teille, jotka olette yhdessä, haluatte olla yhdessä, mutta paras vireenne on ehkä kadoksissa.

Kurssin arvo: 98 €

Jäsenyyden liimana toimii kuukausipuhelut, joista saat henkilökohtaista apua minulta ja muilta jäseniltä 

 

Kaikkien yllä mainittujen verkkokurssien lisäksi pääset mukaan joka kuu jäsenien kuukausipuheluihin, joissa autan sinua ja muita jäseniä eteenpäin omalla polulla.

Lisäksi pääset mukaan itsensä kehittäjien suljettuun Facebook-yhteisöön, josta saat tukea ja apua haasteisiisi.

Ja jäsenalueelta löytyy vain jäsenille tarkoitettu keskustelufoorumi, jossa voit vaihtaa ajatuksia sekä kokemuksia harjoituksista. 

Näin saat pidettyä motivaatiosi ja innostuksesi yllä myös vaikeina hetkinä, joita sinunkin matkalle varmasti jossain vaiheessa ilmenee.

 

 Tässä Sofian palaute ensimmäisestä yhteisestä jäsenyyspuhelustamme:

Liity jäseneksi ja kokeile jäsenyyttä 7 päivää veloituksetta>>

Jäsenyytesi sisältää...

Suositut verkkokurssit ja opintopolun

Pääset opiskelemaan kursseja välittömästi ja julkaisemme kursseihin syventävää sisältöä tasaisin väliajoin. Löydät jäsenaluuelta selkeät ohjeet materiaalin hyödyntämiseen ja voit seurata rakentamaamme itsensä kehittäjä opintopolkua ja etenet loogisessa järjestyksessä kohti tavoitteitasi.

Jäsenpuhelut ja yhteisön

Saat joka kuu apua minulta haasteisiisi ja kuulet muiden jäsenien vinkkejä sekä tarinoita. Näin motivaatiosi pysyy hyvänä ja jaksat jatkaa eteenpäin haasteidenkin keskellä.

Kasvavat opetusmateriaalit ja jäsenedut

Kun aikaa kuluu, jäsenyytesi arvo kasvaa uuden sisällön myötä, mutta et maksa siitä yhtään enempää. Lisäksi annamme jäsenillemme erityisiä etuja esimerkiksi muihin valmennuksiimme sekä kumppaneidemme tuotteisiin. Näin säästät selvää rahaa.

LIITY JÄSENEKSI JA ALOITA MAKSUTON 7 PÄIVÄN KOKEILUJAKSOSI >>

Liity mukaan nyt ja saatat nähdä tuloksia elämässäsi jo ensimmäisen 7 päivän aikana

 

Jos sinulla on tavoitteita tai haaveita ja olet valmis siirtymään haaveilusta toteuttamisen tielle, tämä jäsenyys on varmasti hyödyllinen sinulle.

Olen saanut palautetta, että osa asiakkaistani on nähnyt haluamiaan muutoksia elämässään jo ensimmäisen 7 päivän aikana, kun he ovat lähteneet seuraamaan vuosia kehittämääni itsensä kehittäjän polkua.

Sain tämän palautteen eräältä asiakkaalta, joka oli kokeillut Saa mitä haluat -jäsenyyttä neljä päivää: 

 

Tämä toimiva ja tehokas polku on vain parin klikkauksen päässä ja voit lähteä kokeilemaan toimiiko se myös sinun kohdalla.

Liity jäseneksi ja aloita materiaalien hyödyntäminen jo tänään! 

LIITY JÄSENEKSI JA ALOITA MAKSUTON 7 PÄIVÄN KOKEILUJAKSO >>

"Ilkka tässä moi!

Minua sytyttää eniten se, kun näen ihmisen innostuvan omasta elämästään ja mahdollisuuksista. Myös siksi olen työkseni auttanut kaikenikäisiä ihmisiä toteuttamaan elämässään mahdottomaltakin tuntuvia muutoksia ja unelmia jo yli 10 vuoden ajan.

Olen Ilkka Koppelomäki, Uskalla Innostua -yrityksen perustaja, itsensä johtamisen valmentaja, intohimoinen oman elämän toteuttaja, puoliso ja isä.

24-vuotiaana jätin yliopiston kesken ja menin töihin nakkikioskille. Mietin siellä, mitä todella haluan elämässäsi ja samalla tutustuin itsensä kehittämisen kirjallisuuteen ja valmennuksiin. Keksin itselleni unelmaelämän, joka tuntui täysin mahdottomalta silloin, mutta päätin lähteä toteuttamaan sen pienin askelin.

Nyt voin sanoa, että olen elänyt hyvin omannäköistä unelmaelämääni jo ainakin 10 vuoden ajan. Olen onnistunut tekemään monista mahdottomista kertaunelmistani jotain, mitä elän uudelleen ja uudelleen.

Olen matkan varrella kohdannut haasteita, joista en olisi selvinnyt ilman niitä oppeja, mitä olen saanut itsensä kehittämisen valmennuksen ja kirjojen kautta.

Tämän uuden jäsenyys-palvelun avulla haluan jakaa sinulle sen, mitä olen oppinut omien unelmieni toteuttamisesta, omannäköisen elämän luomisesta ja haasteiden voittamisesta.

Nämä asiat ovat yksinkertaisia ja tiedän, että ne tulevat toimimaan myös sinun kohdallasi, kun käymme ne yhdessä läpi.

Kaikki kertomani asiat ovat siis jotain, mitä itse käytän elämässäni ja myös sellaista, mitä olen vuosia käyttänyt omien valmennusasiakkaideni kanssa.

Hyppää mukaan matkaan ja tulet huomaamaan, että saat tästä merkittävää hyötyä koko loppu elämääsi! 

 

Ilkka Koppelomäki
Itsensä johtamisen valmentaja,

Uskalla Innostua perustaja,
tietokirjailija

Lue kaksi upeaa tarinaa mitä voi tapahtua, kun kehität itseäsi pidemmällä aikavälillä

 

Iiro 33v

Epämääräisistä unelmista sekä vihan tunteista kohti toteutuneita tavoitteita ja myötätuntoisempaa elämää

"Ennen sitoutumista pitkään itsensä kehittämisen valmennuskokonaisuuteen, minulla oli elämässä kaikki ihan hyvin. En ollut onneton, masentunut tai mutenkaan vaikeassa tilanteessa, mutta tunsin, että jotain hieman puuttui.

Minulla oli joitakin unelmia ja haaveita, mutta ne eivät olleet kovin selkeitä. En ollut pysähtynyt ajattelemaan niitä kovin tarkasti saati sitten tehnyt konkreettisia suunnitelmia niiden toteutumisen eteen.

Halusin oppia enemmän itsestäni, tavoitteiden saavuttamisesta ja halusin kasvattaa itsevarmuuttani sekä itsetuntoani. Toiveenani oli myös löytää uutta perspektiiviä elämään ja ymmärtää erilaisia ihmisiä paremmin.

Kun lähdin mukaan Ilkan valmennusohjelmaan, ymmärsin hyvin pian, että haaveet eivät toteudu haaveilemalla. Niiden eteen pitää tehdä konkreettisia asioita. Halusin oppia rakentamaan selkeän polun nykytilanteestani sinne minne haluan päästä.

Toimin yrittäjänä, joten minua kiinnosti myös se, miten voin käyttää aikani mahdollisimman tehokkaasti ja miten voin saada enemmän aikaan käyttämättä enempää tunteja. Halusin oppia fokusoimaan tekemistäni selkeämmin.

Aluksi luulin, että valmennusohjelma on pikkujuttu, mutta se olikin todella merkittävä asia minulle! Olen kokeillut paljon uusia asioita ja esimerkiksi Ilkan opettamat kylmäsuihkut ovat olleet innostava asia.

Olen saanut paljon toimivia työkaluja elämäni ohjaamiseen ja niiden hyöty näkyy yleisenä hyvinvointina elämässäni. En ole yhtä vihainen kun olin ennen ja ymmärrän erilaisia ihmisiä huomattavasti paremmin - olen saanut perspektiiviä lisää.

Valmennuksessa mukana oleminen on opettanut minua viemään asioita käytäntöön pienin askelin. Olen muun muassa aloittanut ammatillisen blogini ja pian saatan avata Youtube-kanavani. Parasta on se, että tavoitteeni todella toteutuvat ja siirtyvät käytäntöön!

Yksi iso muutos on ollut myös se, että ymmärrän itseäni paremmin ja olen oivaltanut omien uskomuksieni olevan suurin esteeni. Nykyään olen uteliaampi elämää ja muita ihmisiä kohtaan. Olen saanut oivalluksia, jotka ovat helpottaneet oloani merkittävällä tavalla.

Suosittelen lähtemään pitkäaikaiseen valmennukseen jos olet valmis kehittymään ja luopumaan omista vanhoista uskomuksistasi. Silloin tällaisesta matkasta on todellista hyötyä!"

 

Tom Lassila

Itsetuhoisista ajatuksista unelmien parisuhteeseen ja työuran nousuun

"Olen nyt herännyt noin 2,5 vuoden ajan joka aamu onnellisena. Ennen tätä ajanjaksoa käynnistin päiväni yli 3 vuoden ajan käsittämättömän ison harmituksen kanssa.

En halunnut oikeastaan edes herätä, mieleni oli todella synkkä ja päässäni pyöri itsetuhoisia ajatuksia tuon tuosta.

Olin pettynyt ihmissuhteisiini, yhtiökumppanini petti minut, avioliittoni oli pahassa kriisissä, ajauduin konkurssiin, sain isot velat niskaani ja olin menettänyt uskon ihmisten hyvyyteen.

Minä todella tiedän, mitä se on kun kaikki tuntuu pahalta ja syyt jatkaa matkaa ovat hukassa… tämä oli aivan hirveää aikaa.

Kaikki kuitenkin muuttui noin 2,5 vuotta sitten.

Lähdin Ilkan kolmipäiväiseen valmennukseen ja siellä teimme harjoituksen, jossa piti kuvitella tilanne, että kaikki sen hetkiset ongelmat elämästä olisivat ratkenneet.

Ajattelin, että en ikinä tule pääsemään siihen tilanteeseen, jonka paperille kirjoitin jos en muutu nyt.

Sillä hetkellä tein fundamentaalisen onnellisuuspäätöksen, että minä aion olla tästä eteenpäin onnellinen. Päätin, että olen joka päivä onnellisempi kuin edellisenä päivänä ja halusin rakentaa onnellisuuteeni nousukäyrän ja tämä nousukäyrä on pitänyt paikkansa tähän päivään saakka.

Se, mitä teen edelleen on se, että lunastan onnellisuuteni joka aamu.

Uskon ja tiedän onnellisuuden olevan tietoinen päätös.

Olen ymmärtänyt, että me olemme sitä mitä puhumme itsellemme ja muille. Mitä puhumme, miten puhumme ja mistä puhumme, nämä kaikki muovaavat sinua.

Käänteen tekevä asia oli myös se, että sitouduin itsensä kehittämiseen pidemmälle aikavälille ja lähdin mukaan valmennusohjelmaan, jossa oli myös pysyvä ryhmä.

Ensimmäisen kahden vuoden aikana sain nähdä isoimmat muutokset...

Mitä elämässäni sitten on oikeasti muuttunut?

Minulla on edelleen huonoja päiviä joskus, olen edelleen isoissa veloissa ja joudun välillä elämään kädestä suuhun.

Mutta parasta on se, että se ei haitta ja olen silti erittäin onnellinen. Tunnen sen syvällä sydämessäni.

Olen saanut valmennusryhmästä muutaman hyvän ystävän, joiden kanssa soittelemme usein ja autamme toisiamme eteenpäin, kun on haastavaa ja murheita.

Tiedän kenelle voin soittaa ja minulle on soitettu useasti - suosittelen samanhenkisten ihmisten etsimistä ympärille aina, mikäli haluat oikeasti saada muutoksia elämääsi.

Olen myös oppinut sen, että kun kirjoitat asioita paperille ja suunnittelet, mitä oikeasti haluat, ne asiat todella toteutuvat.

Esimerkiksi...

Tein suunnitelma painon pudotuksesta ja se on toteutunut.

Tein suunnitelman uudesta työpaikasta ja sain sen ja olen saanut myös ylennyksen, jota en edes suunnitellut.

Kirjoitin alas asioita, joita toivon uudesta parisuhteestani, nekin ovat toteutuneet ja elän tällä hetkellä aivan ihanassa suhteessa, vaikka aiemmin olin hyväksynyt sen, että olisin ehkä sinkku koko loppuelämäni

Olen todella iloinen siitä, mihin itsensä kehittämisen matka on minut vienyt.

Minä olen siitä oiva esimerkki, että onnellisuus on tietoinen päätös ja sinäkin voit olla onnellinen, vaikka elämäsi olisi miten kurjaa juuri nyt."

Älä jätä tavoitteidesi toteutumista tuurin tai sattuman varaan. Tämä on mahdollisuus ottaa elämäsi ohjat itsellesi!

 Voit toivoa tavoitteidesi toteutuvan tai voit lähteä seuraamaan polkua, joka todistetusti tekee tavoitteistasi totta.

 Voit haaveilla muutoksista tai voit harjoitella taitoja, joiden avulla teet muutoksista totta.

Saa mitä haluat -kuukausijäsenyys voi olla jopa paras mahdollinen vaihtoehto, mikäli haluat saavuttaa sinulle tärkeitä asioita nyt etkä vasta joskus.

Lähde mukaan Suomen innostavimpaan yhteisöön ja voit päättää jäsenyytesi milloin vain!

LIITY JÄSENEKSI JA ALOITA 7 PÄIVÄN MAKSUTON KOKEILU >>

Normaalisti maksaisit tästä paketista 2031 €, mutta nyt saat sen vain 47 € /kk 

Kuten huomaat, käsissäsi on nyt melkoisen hyvä diili.

Saa mitä haluat jäsenenä opit takuulla todella paljon muun muassa innostavien tavoitteiden asettamisesta, rohkeuden ja itsevarmuuden kasvattamisesta, ihmissuhteiden kehittämisestä, mielenhallinnasta, ajanhallinnasta sekä priorisoinnista ja paljon muusta…

Mutta se, mitä et saa mistään muualta on vuosien aikana huippuunsa hiottu prosessi tai pikemminkin polku, jota seuraamalla voit toteuttaa pysyviä ja sinulle mieluisia muutoksia elämässäsi aina kun sitä tarvitset…

Liity mukaan ja aloita itsesi kehittäminen välittömästi!

Saa mitä haluat -jäsenyys

47 € /kk

Koko sisältö ovh-hintaisina tuotteina 2031 €

 • Itsensä kehittäjän opintopolku
 • 6 suosittua verkkokurssia ja työkirjat + oheismateriaalit (arvo 1884 €)
 • Voimakkaat ja tehokkaat visualisointiharjoitukset, joiden avulla muokkaat elämääsi mielenhallinnan tekniikoilla
 • Jäsenien kuukausipuhelut Ilkka Koppelomäen kanssa ja niiden tallenteet (arvo 147 €/kk)
 • Suljettu Facebook-ryhmä sekä keskustelufoorumi jäsenalueella 
 • 7 päivän maksuton kokeilujakso
 • Jäsenedut ja alennukset
 • Jatkuvasti kasvava sisältöpankki, jota voit hyödyntää rajattomasti
 • Voit perua jäsenyytesi koska tahansa
LIITY JÄSENEKSI JA KOKEILE VELOITUKSETTA ENSIMMÄISET 7 PÄIVÄÄ ››

Onko mielessäsi kysymyksiä? Lue yleisimmät kysymykset ja vastaukset alta! 

 

MITEN VOIN PERUA JÄSENYYTENI JA ONKO SE HELPPOA?

On tottakai! En halua pitää sinua jäsenenä yhtään sen pidempää, mitä itse koet järkeväksi.

Kun kirjaudut jäsenalueelle, voit peruttaa tilauksesi menemällä tätä klikkipolkua eteenpäin työpöytäkoneellasi tai läppärillä (valitettavasti jäsenyyden peruutus ei onnistu applikaatiossa puhelimella):

Klikkaa sivun oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaa -> valitse asetukset -> valitse laskutustiedot -> skrollaa alas ja paina punaista Peruuta-nappia.

Voila! Homma hoidettu.

 

MITEN VOIN IRTISANOA JÄSENYYTENI 7 PÄIVÄN KOKEILUAJALLA JA JOUDUNKO MAKSAMAAN 47 € VAIKKA LOPETAN JÄSENYYDEN KOKEILUN AIKANA?

Et maksa 47 € jos perut jäsenyyden kokeilun aikana. Kokeilu on aina maksuton ja mikäli teet perutuuksen 7 päivän sisällä, et maksa mitään.

Homma onnistuu edellä mainituilla ohjeilla olitpa sitten mukana kokeilujaksossa tai varsinaisessa jäsenyydessä. Katso siis ohjeet jäsenyyden peruuttamiseen ylempää ☝️

TÄMÄ KUULOSTAA HYVÄLTÄ, MUTTA MITÄ JOS EN TYKKÄÄKÄÄN JÄSENYYDESTÄ?

Juuri tästä syystä tarjoan 7 päivän maksuttoman kokeilun, jotta sinun ei tarvitse ostaa sikaa säkissä. Voit siis rauhassa kokeilla jäsenyyttä ja perua sen silloin kun haluat tai jatkaa mukana vaikka koko loppuelämäsi.

MITEN VOIN MAKSAA JÄSENYYDEN?

Voit maksaa jäsenyyden pankki- tai luottokortilla tai Paypalin kautta.

 

MITEN PITKÄÄN JÄSENYYS ON VOIMASSA?

Jäsenyys on voimassa siihen asti kunnes perut sen yllä olevien ohjeiden mukaisesti.

Irtisanomisaikaa ei ole, joten voit kokeilla jäsenyyttä vaikka päivän ja lopettaa sen samantien tai käyttää sitä vuosia. Päätös on sinun.

 

NÄENKÖ KAIKKI VERKKOKURSSIT JA MATERIAALIT HETI, KUN LIITYN JÄSENEKSI VAI TULEVATKO NE NÄKYVIIN OSISSA?

Kaikki jäsenyyteen kuuluvat kurssit ja opetusmateriaalit näkyvät heti, mutta niistä näkyy aluksi vain ensimmäinen viikko. Kun aloitat jonkin kokonaisuuden opiskelun, seuraava viikko tulee näkyviin aina 7 päivän kuluttua. Näin ehdit omaksua sen viikon opit etkä huku tiedonpaljouteen.

Saat ilmoituksen sähköpostiisi aina, kun seuraava viikko avautuu.

 

MITEN KAUAN AIKAA MINUN TULEE KÄYTTÄÄ TÄHÄN?

Voit käyttää jäsenyyteen aikaa juuri niin paljon kuin haluat. Mitä enemmän opiskelet, sitä enemmän saat hyötyä jäsenyydestä.

Muista kuitenkin, että tärkeintä on viedä oppeja käytäntöön ja kokeilla niitä elämässäsi. Uuden tiedon ahmiminen ei tuo haluamiasi muutoksia, mikäli et vie niitä käytäntöön. Tähän saat tukea ja vinkkejä jäsenyyden aikana.

 

MITEN KAUAN KESTÄÄ, ETTÄ EHDIN KÄYMÄÄN KAIKKI MATERIAALIT LÄPI?

Tämä riippuu hyvin paljon siitä, miten paljon olet halukas käyttämään aikaasi materiaaleihin.

Alustalla on nyt yli 250 videota ja niihin liittyviä opetusmateriaaleja, joten läpikäytävää riittää ahkerimmillekin useammaksi kuukaudeksi.

Itsensä kehittäminen ei ole kuitenkaan projekti vaan koko elämän mittainen matka. Tärkeintä on, että saavutat sinulle tärkeitä asioita ja koet enemmän onnea sekä tyytyväisyyttä joka päivä.

 

TULEEKO JÄSENYYTEEN TULEVAISUUDESSA UUTTA MATERIAALIA VAI ONKO TÄMÄ SE SISÄLTÖ, JONKA JÄSENET SAAVAT?

Luomme säännöllisesti uutta materiaalia, joka tukee nykyisten materiaalien sisältöä. Jäsenenä voit myös toivoa uutta materiaalia. Kerro vain mihin haasteeseen tai aiheeseen haluaisit apua ja saatat pian huomata ratkaisun ilmestyvän alustalle.

 

MITÄ MATERIAALEILLE JA TYÖKALUILLE TAPAHTUU, JOS PERUUTAN JÄSENYYTENI?

Voit kuluttaa materiaaleja maksamasi kauden loppuun saakka. Eli jos perut jäsenyytesi esimerkiksi huhtikuun alussa, voit katsoa materiaaleja vielä koko huhtikuun ajan. Tämän jälkeen ne poistuvat käytöstäsi.

Voit myös laittaa jäsenyytesi paussille ja palata takaisin ja järjestelmä muistaa mihin asti olit edennyt.

 

MITÄ JÄSENYYTEEN KUULUU?

Kun liityt jäseneksi, saat käyttöösi toimivaksi testatun itsensä kehittäjän polun, jonka avulla saavutat isoimmat tavoitteesi ja luot elämästä viimeinkin itsesi näköistä.

Jäsenen polkuun kuuluu huippusuosittuja verkkokursseja tavoitteiden saavuttamiseen, mielenhallintaan, ajanhallintaan, rohkeuden ja itsevarmuuden kasvattamiseen, parisuhteen kehittämiseen sekä ihmissuhteiden kehittämiseen ja näihin liittyvät työkalut sekä työkirjat.

Verkkomateriaalien lisäksi saat vain jäsenille tarkoitetut kuukausipuhelut minun kanssa, jossa vastaan sinulle tärkeisiin kysymyksiin ja autan jäseniä eteenpäin omalla polulla. Samalla pääset tutustumaan muihin samanhenkisiin ihmisiin ja kuulet kannustavia vertaistarinoita.

Lisäämme jäsenalueelle syventävää materiaalia jatkuvasti, joten saat samalla rahalla yhä enemmän materiaalia käyttöösi. Näin pääset koko ajan eteenpäin eikä oppimisesi keskeydy lainkaan.

Tarjoamme jäsenille myös erityisiä etuja muihin valmennuksiimme ja annamme bonuslahjoja jäsenille, jotka ovat mukana pidempään.

  

JÄSENYYTEEN NÄYTTÄISI KUULUVAN AIKA PALJON MATERIAALIA. MITÄ JOS EN OSAA HYÖDYNTÄÄ SITÄ?

Olen luonut sinulle selkeän polun, jota voit lähteä seuraamaan. Näin et huku materiaaleihin ja sinun ei tarvitse pohtia mistä lähtisit liikkeelle.

Sinun ei myöskään tarvitse omaksua aivan kaikkea kerralla vaan voit poimia eri kursseista sinua eniten palvelevat osiot ja viedä oppeja yksi kerrallaan käytäntöön. Näin hyödyt jäsenyydestä konkreettisella tavalla.

Löydät jäsenalueelta ohjeet sisällön käyttämiseen sekä videolla että tekstinä ja voit palata näiden pariin aina kun sitä tarvitset.

 

MITÄS JOS INNOSTUN KATSOMAAN KURSSEJA JA SITTEN MINULLE TULEE USEAMMAN VIIKON TAUKO JA EN ENÄÄ MUISTA MIHIN OLEN JÄÄNYT?

Suosittelemme käyttämään Kajabin mobiilisovellusta kurssien katsomiseen. Voit merkata siellä, mitkä videot ja osiot olet katsonut. Lisäksi mobiilisovellus muistaa videon kohdan, mihin viimeksi jäit. Näin voit helposti tauonkin jälkeen jatkaa juuri siitä, mihin jäit viimeksi.

 

MINULLA ON HUONOJA KOKEMUKSIA KURSSIALUSTOISTA. MILLÄ ALUSTALLA TÄMÄ JÄSENYYS ON JA MITEN VOIN KATSOA MATERIAALEJA?

Ymmärrän tämän hyvin ja siksi käytämme alustana Kajabia, joka on yksi maailman käytetyimmistä oppimisalustoista.

Voit katsoa materiaaleja joko selaimessa tai ladata Kajabin appin, jolloin appi muistaa tarkalleen missä kohdassa jäsenyyttäsi olet matkalla ja mitä materiaaleja olet jo opiskellut.

Alusta on erittäin helppokäyttöinen ja se toimii mutkattomasti kaikilla eri laitteilla.

 

MILLOIN MINUN EI KANNATA LÄHTEÄ MUKAAN?

Tämä jäsenyys ei palvele sinua jos et ole valmis viemään itsensä kehittämisen ja johtamisen oppeja käytäntöön.

Jos haluat vain suorittaa yhden kurssin lisää, mutta et aio tehdä konkreettisia tekoja, suosittelen jättämään tämänkin väliin. Et todennäköisesti silloin hyödy jatkuvasta jäsenyydestä paljoakaan.

Normaalisti maksaisit tästä paketista 2031 €, mutta nyt saat sen 47€ /kk

Kuten huomaat, käsissäsi on nyt melkoisen hyvä diili.

Saa mitä haluat jäsenenä opit takuulla todella paljon muun muassa innostavien tavoitteiden asettamisesta, rohkeuden ja itsevarmuuden kasvattamisesta, ihmissuhteiden kehittämisestä, mielenhallinnasta, ajanhallinnasta sekä priorisoinnista ja paljon muusta…

Mutta se, mitä et saa mistään muualta on vuosien aikana huippuunsa hiottu prosessi tai pikemminkin polku, jota seuraamalla voit toteuttaa pysyviä ja sinulle mieluisia muutoksia elämässäsi aina kun sitä tarvitset…

Liity mukaan ja aloita materiaalien hyödyntäminen välittömästi!

Saa mitä haluat -jäsenyys

47 € /kk

Koko sisältö ovh-hintaisina tuotteina 2031 €

 • Itsensä kehittäjän opintopolku
 • 6 suosittua verkkokurssia ja työkirjat + oheismateriaalit (arvo 1884 €)
 • Voimakkaat ja tehokkaat visualisointiharjoitukset, joiden avulla muokkaat elämääsi mielenhallinnan tekniikoilla
 • Jäsenien kuukausipuhelut Ilkka Koppelomäen kanssa ja niiden tallenteet (arvo 147 €/kk)
 • Suljettu Facebook-ryhmä sekä keskustelufoorumi jäsenalueella 
 • Jäsenedut ja alennukset
 • Jatkuvasti kasvava sisältöpankki, jota voit hyödyntää rajattomasti
 • 7 päivän maksuton kokeilujakso
 • Voit perua jäsenyytesi koska tahansa

 

LIITY JÄSENEKSI JA ALOITA MAKSUTON KOKEILUJAKSO ››