70€ (sis. alv. 24%)

Lippusi on voimassa valittuun valmennukseen. Lipun voi myös luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Siinä tapauksessa ilmoita meille uuden osallistujan tiedot (nimi, puhelin, sähköposti). Käyttämätöntä lippua ei hyvitetä. 

Peruutus ja muutokset tulee aina tapahtua kirjallisesti sähköpostilla asiakaspalveluumme.

TAPAHTUMASSA TAPAHTUVA KUVAAMINEN JA ÄÄNITTÄMINEN

Tapahtumissamme saatetaan ottaa kuvia tai tapahtumamme saatetaan äänittää tai videoida joko osittain tai kokonaisuudessaan. Kuvia saatetaan käyttää nettisivuillamme, blogissamme, esitteissämme tai sosiaalisessa mediassa. Videoita ja äänitteitä käytetään valmentajan kehittymiseen ja niissä olevia valmentajan osuuksia saatetaan osittain tai kokonaan julkaista ja myydä. Kysymme sinulta erikseen luvan, mikäli haluamme käyttää äänite- tai videomateriaalia, jossa esiinnyt. Osallistuessasi annat hyväksynnän kuvaamiseesi, tilaisuuden äänittämiseen ja videointiin. Mikäli et halua esiintyä kuvissa, niin ilmoita siitä rekisteröinnin yhteydessä tiimillemme.

TAPAHTUMAN KUVAAMINEN JA ÄÄNITTÄMINEN

Tapahtuman kaikenlainen tallentaminen on tekijänoikeuksien mukaan kielletty.  Kannustamme kuitenkin tapahtumasta otettujien kuvien ja kommenttien julkaisemista siten, että tekijän tiedot on mainittu. Tapahtumista otettujen kuvien ja tekstien osittainenkin julkaiseminen edellyttää aina tekijänoikeuksien haltijan mainintaa.

TAPAHTUMAPAIKKA JA -AIKA

Myyjä on sopinut tapahtumalle paikan ja ajan. Myyjällä on oikeus muuttaa näistä kumpaakin tarpeen tullen. Tällaisessa tapauksessa myyjä ilmoittaa muutoksista sähköpostilla asiakkaalle. Tilaisuus järjestetään toisena ajankohtana, joka alkaa viimeistään kolmen kuukauden kuluessa tapahtuman alkuperäisestä ajankohdasta. Myyjällä on oikeus siirtää valmennuskokonaisuus, -osio tai osa sen toteuttamisesta myös edellä mainitun ajankohdan jälkeen, mikäli myyjällä on siihen perusteltu syy kuten esimerkiksi valmentajan esiintymisen estävä sairastuminen tai loukkaantuminen, työsuhteen päättyminen tai odottamaton myyjästä johtumaton kurssitilan käytön estyminen tai ylivoimainen este, force majeure. Tapahtuman peruuntuessa kokonaan muusta kuin force majeure -syystä, myyjä on velvollinen palauttamaan asiakkaalle maksetun summan.

TYYTYVÄISYYSTAKUU

Jos olet tilaisuuden jälkeen sitä mieltä, että valmennus ei auttanut millään tavalla elämääsi, niin voit pyytää maksamasi summan takaisin. Tule kertomaan tyytymättömyydestäsi paikan päällä tiimillemme, niin otamme sinulta tarvittavat tiedot palautusta varten. Takuu koskee kaikkia Suomessa olevia tapahtumia, joissa olemme itse tapahtuman järjestäjä. Takuumme edellyttää osallistumista koko tapahtumaan alusta loppuun.

Järjestämämme ja markkinoinamme valmennukset voivat luvata erilaisia keinoja ja työkaluja elämän muutokseen. Osallistuja hyväksyy sen, että järjestäjänä vastaamme palveluiden ja tuotteiden järjestämisestä ja tarjoamisesta. Vastuu muutoksista ja elämän toteuttamisesta on itse asiakkaalla. Ymmärrät, että sinulla on vastuu tuloksista ja teet kaikki muutokset elämässäsi ja liiketoiminnassasi omalla vastuullasi.

TIETOSUOJA

Tietosi tallennetaan asiakasrekisteriimme. Noudatamma GDPR sääntöjä tietojen tallentamisessa. Yhteystietojasi käytetään kommunikointiin, joka liittyy ostamaasi tapahtumaan / tuotteeseen. Olemme sinuun yhteydessä myös muista tapahtumistamme ja tuotteistamme. Voit koska tahansa positua markkinointilistoiltamme niin halutessasi. Emme koskaan myy tai anna tietojasi eteenpäin.

ONGELMATILANNE JA RIITAISUUKSIEN RATKAISEMINEN

Asiakkaan tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme kaikissa ongelmatilanteissa.

Tätä sopimusta koskevat riitaisuudet käsitellään Helsingin käräjäoikeudessa. Kuluttajansuojalaissa tarkoitetulla kuluttajalla on kuitenkin oikeus nostaa kanne sen Suomessa sijaitsevan paikkakunnan käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä käyttäjällä on kotipaikka tai vakituinen asuinpaikka. Jollei käyttäjällä ole asuinpaikkaa Suomessa, riitaisuudet käsitellään Helsingin käräjäoikeudessa.

Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia pois lukien sen kansainvälisyksityisoikeudelliset lainvalintaa koskevat säännöt.

 

 

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään

Avantokurssi Magnus Appelbergin kanssa 5.1.2024

Osallistujia: Max 20 

Etkö pääse paikan päälle? Osallistu virtuaalisesti!

Tervetuloa oppimaan ja kokemaan avannon kaikki hyödyt, sekä fyysiset että henkiset

Magnus Appelberg pitää ensin luennon sitä mitä kaikkea tapahtuu kehossa ja mielessä kylmänaltistuksen yhteydessä. On aikaa kysellä ja keskustella asioista joita olet aina miettinyt muttet ole saanut vastauksia.

Ennen kun menemme avantoon teemme perusteellisen hengitysharjoituksen joka valmistaa parhaalla tavalla sinua kylmä varten.

Avannon jälkeen
teemme lämmittäviä liikkeitä ja tietenkin lopetamme ihanaan saunaan.

Tämän tilaisuuden jälkeen sinulla on aivan uusi näkemys avannosta ja tiedät miten tehdä avantokäynnistä entistä nautittavampi.

Aikataulu perjantaina 5.1.2024 klo 18-20

Saapuminen 17.30-18.00
Aloitamme klo 18.00
Lopetus klo 20.00

Paikka 

Villa Heponiemi
Heponiementie 21, Karjalohja
Karjalohja sijaitsee noin 1 tunnin ajomatkan päässä Helsingistä Turkuun päin.

Magnus Appelberg

Magnus Appelberg on todellinen hengitys-sensei ja kylmäaltistusmestari, jonka olet saattanut nähdä TV:ssä mm. MTV3 uutisissa tai Puoli seitsemän ohjelmassa kertomassa kylmäaltistuksesta. Magnuksella on pitkä parinkymmenen vuoden tausta joogaohjaajana ja moni tunteekin hänet hänen entisestä joogastudiosta Rööperin aamujooga.

Kun Magnus täytti 60 vuotta, hän vietti 60 minuuttia jäävedessä. Tällä kurssilla hän avaa sinulle, miten sinä voit muuttaa käsityksesi avannossa käymisestä.

Voit tutustua lisää kurssin vetäjään hänen omilla sivuillaan täällä www.magnusappelberg.com 

100% tyytyväisyystakuu: 

Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin! Takuu on voimassa tapahtuman ajan ja edellyttää, että olet osallistunut tapahtuman alusta loppuun asti.

Järjestäjä: Uskalla Innostua Oy yhdessä Magnus Appelbergin ja Villa Heponiemen kanssa yhteistyössä.