Nyt 97€ / 197€ (sis. alv. 24%)

Tilauksellasi on 14 päivän peruutusoikeus. 14 päivän jälkeen tilausta ei voi peruuttaa. Lippusi on voimassa valittuun valmennukseen. Se on tarvittaessa vaihdettavissa toiseen vastaavaan valmennukseen 12 kuukauden aikana ostosta. Lipun voi myös luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Siinä tapauksessa ilmoita meille uuden osallistujan tiedot (nimi, puhelin, sähköposti). Käyttämätöntä lippua ei hyvitetä. 

Peruutus ja muutokset tulee aina tapahtua kirjallisesti sähköpostilla asiakaspalveluumme.

TAPAHTUMASSA TAPAHTUVA KUVAAMINEN JA ÄÄNITTÄMINEN

Tapahtumissamme saatetaan ottaa kuvia tai tapahtumamme saatetaan äänittää tai videoida joko osittain tai kokonaisuudessaan. Kuvia saatetaan käyttää nettisivuillamme, blogissamme, esitteissämme tai sosiaalisessa mediassa. Videoita ja äänitteitä käytetään valmentajan kehittymiseen ja niissä olevia valmentajan osuuksia saatetaan osittain tai kokonaan julkaista ja myydä. Osallistuessasi annat hyväksynnän kuvaamiseesi, tilaisuuden äänittämiseen ja videointiin. Mikäli et halua esiintyä kuvissa, niin ilmoita siitä rekisteröinnin yhteydessä tiimillemme.

TAPAHTUMAN KUVAAMINEN JA ÄÄNITTÄMINEN

Tapahtuman kaikenlainen tallentaminen on tekijänoikeuksien mukaan kielletty.  Kannustamme kuitenkin tapahtumasta otettujien kuvien ja kommenttien julkaisemista siten, että tekijän tiedot on mainittu. Tapahtumista otettujen kuvien ja tekstien osittainenkin julkaiseminen edellyttää aina tekijänoikeuksien haltijan mainintaa.

TAPAHTUMAPAIKKA JA -AIKA

Myyjä on sopinut tapahtumalle paikan ja ajan. Myyjällä on oikeus muuttaa näistä kumpaakin tarpeen tullen. Tällaisessa tapauksessa myyjä ilmoittaa muutoksista sähköpostilla asiakkaalle. Tilaisuus järjestetään toisena ajankohtana, joka alkaa viimeistään kolmen kuukauden kuluessa tapahtuman alkuperäisestä ajankohdasta. Myyjällä on oikeus siirtää valmennuskokonaisuus, -osio tai osa sen toteuttamisesta myös edellä mainitun ajankohdan jälkeen, mikäli myyjällä on siihen perusteltu syy kuten esimerkiksi valmentajan esiintymisen estävä sairastuminen tai loukkaantuminen, työsuhteen päättyminen tai odottamaton myyjästä johtumaton kurssitilan käytön estyminen tai ylivoimainen este, force majeure. Tapahtuman peruuntuessa kokonaan muusta kuin force majeure -syystä, myyjä on velvollinen palauttamaan asiakkaalle maksetun summan.

TYYTYVÄISYYSTAKUU

Jos olet tilaisuuden jälkeen sitä mieltä, että valmennus ei auttanut millään tavalla elämääsi, niin voit pyytää maksamasi summan takaisin. Tule kertomaan tyytymättömyydestäsi paikan päällä tiimillemme, niin otamme sinulta tarvittavat tiedot palautusta varten. Takuu koskee kaikkia Suomessa olevia tapahtumia, joissa olemme itse tapahtuman järjestäjä. Takuumme edellyttää osallistumista koko tapahtumaan alusta loppuun.

Järjestämämme ja markkinoinamme valmennukset voivat luvata erilaisia keinoja ja työkaluja elämän muutokseen. Osallistuja hyväksyy sen, että järjestäjänä vastaamme palveluiden ja tuotteiden järjestämisestä ja tarjoamisesta. Vastuu muutoksista ja elämän toteuttamisesta on itse asiakkaalla. Ymmärrät, että sinulla on vastuu tuloksista ja teet kaikki muutokset elämässäsi ja liiketoiminnassasi omalla vastuullasi.

TIETOSUOJA

Tietosi tallennetaan asiakasrekisteriimme. Noudatamma GDPR sääntöjä tietojen tallentamisessa. Yhteystietojasi käytetään kommunikointiin, joka liittyy ostamaasi tapahtumaan / tuotteeseen. Olemme sinuun yhteydessä myös muista tapahtumistamme ja tuotteistamme. Voit koska tahansa positua markkinointilistoiltamme niin halutessasi. Emme koskaan myy tai anna tietojasi eteenpäin.

ONGELMATILANNE JA RIITAISUUKSIEN RATKAISEMINEN

Asiakkaan tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme kaikissa ongelmatilanteissa.

Tätä sopimusta koskevat riitaisuudet käsitellään Helsingin käräjäoikeudessa. Kuluttajansuojalaissa tarkoitetulla kuluttajalla on kuitenkin oikeus nostaa kanne sen Suomessa sijaitsevan paikkakunnan käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä käyttäjällä on kotipaikka tai vakituinen asuinpaikka. Jollei käyttäjällä ole asuinpaikkaa Suomessa, riitaisuudet käsitellään Helsingin käräjäoikeudessa.

Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia pois lukien sen kansainvälisyksityisoikeudelliset lainvalintaa koskevat säännöt.

Täydet toimitusehdot lähetetään oston jälkeen sinulle vahvistuksen ohessa sähköpostiisi.

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään
2jnftefht5qh7rvhygpk p4s silver 2022

Passion for Success 2022 SILVER | Helsinki 2.-3.4.2022

Passion for Success -seminaari tarjoaa ison määrän konkreettisia ja yksinkertaisia avaimia elämään ja onnistumiseen, joita voit hyödyntää omassa arjessasi välittömästi.

Seminaarin puhujat ovat tekijöitä, jotka tekevät itse niitä asioita, joista he tulevat seminaarissa puhumaan. He ovat itse kokeilleet näitä asioita käytännössä ja nähneet niiden toimivuuden.

Tästä seminaarista et tule saamaan ainoastaan inspiroitunutta ja hyvää fiilistä vaan lisäksi puhdasta konkretiaa!

Valmennus on lauantaina ja sunnuntaina klo 10-18.

100% tyytyväisyystakuu: 

Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin! Takuu on voimassa tapahtuman ajan ja edellyttää, että olet osallistunut tapahtuman alusta loppuun asti.

Tapahtuman pääsivu