49€ (sis. alv. 10%)

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään
 

Saa mitä haluat - Elämäsi kirja (Espresso) - Oman elämän suunnittelukirja

Elämäsi kirjan on tarkoitus auttaa sinua käytännön tasolla suunnittelemaan omaa elämääsi juuri siihen suuntaan, mihin sinä haluat.

Saa mitä haluat - Elämäsi kirja tuo elämääsi selkeyttä, kiitollisuutta, onnellisuutta, tasapainoa ja se auttaa sinua ottamaan arkesi omaan hallintaasi ja toteuttamaan haluamiasi asioita.

Elämäsi kirja pysäyttää sinut tarkastelemaan sitä, mitä elämältä oikeasti haluat ja miten voisit tehdä siitä mielekästä. Ohjatun prosessin avulla voit laatia selkeän, yksityiskohtaisen ja juuri sinulle sopivan suunnitelman, jolla ohjaat elämääsi haluamaasi suuntaan. Kun seuraat prosessin etenemistä viikko- ja kuukausitasolla, kuljet väistämättä kohti tasapainoisempaa ja onnellisempaa arkea, hallitumpaa ajankäyttöä ja nautinnollisempaa elämää. Tämä arjen suunnittelukirja auttaa sinua toteuttamaan tavoitteesi, olipa kyseessä henkinen tai fyysinen hyvinvointi, työ, ihmissuhteet, tai uskaliaatkin unelmat.

Hinta sisältää:

  • Postituksen kotimaassa
  • Omistuskirjoituksen toiveillasi

Oston jälkeen saat vahvistussähköpostin. Lähetämme kirjan sinulle 1-3 päivän sisällä. 

Haluatko ostaa tämän kirjan lahjaksi?

  • Tee tilaus omalla osoitteellasi ja tiedoillasi, mutta lisää toivekohtaan haluamasi lähetystiedot

Usein kysyttyjä kysymyksiä

  • Mitä Elämäsi kirja sisältää? - Kirja sisältää pohjat Master-suunnitelmalle, kuukausisuunnitelmalle, viikkosuunnitelmalle vuodeksi sekä ohjeet päiväsuunnitelman tekemiseen.
  • Onko Elämäsi kirja aikaan sidottu eli voiko sen aloittaa milloin vain tai meneekö sen vanhaksi? - Ei ole sidottu aikaan :) Voit aloittaa kirjan käytön milloin vain ja voit myös pitää sen käytössä taukoja ja myöhemmin jatkaa siitä, mihin jäit. Tämä kirja ei mene vanhaksi :) 
  • Miten tämä eroaa Saa mitä haluat - Opas omannäköisen elämän toteuttamiseen -kirjasta? - Suurin ero on se, että tämä ei ole luettava kirja, vaan oman elämän suunnittelukirja valmiilla pohjilla. Näitä kirjoja yhdistää se, että Elämäsi kirjan pohjana toimii oppaassa oleva Saa mitä haluat -prosessi.
  • Mitä jos minulla on vaikeuksia käyttää tätä kirjaa? - Kirja sisältää QR-koodeja, joiden avulla pääset katsomaan videoita, jotka auttavat ja tsemppaavat sinua kirjan käytössä. Lisäksi voit lähettää Ilkalle kysymyksiä kirjan käyttöön liittyen ja hän jakaa omassa somessaan lisävinkkejä.
  • Mitä eroa on tummalla (Espresso) ja vaalealla (Sand) Elämäsi kirjalla? - Niiden ainoa ero on niiden väri. Valitse se, joka tuntuu sinusta paremmalta. Jos haluatkin tilata vaalean kirjan, löydät sen tästä.

Oman elämän suunnittelukirja ohjeineen
Kustantaja:
Viisas elämä
Tekijä: Ilkka Koppelomäki
Kannet: Kovat
Sivuja: 258
Paino: 718g
ISBN: 9789522608871
Kieli: Suomi
Julkaistu: 2020-12-04

 

Kirjan kotisivut: www.saamitahaluat.fi